7 extra szaftos húsétel

Húsos finomságokat nem csak hétvégén főzhettek. Összegyűjtöttünk nektek hét igazán szaftos húsételt a kedvenc videós receptjeink közül. Próbáljátok ki valamelyiket!

1. Gombás-sajtos tepsis hús újhagymával

A sűrű, sajtos gombaszósz alatt olyan csodálatosan puhák lesznek a hússzeletek, hogy az egész család csodájára jár majd!

A receptet itt találod.

2. Amerikai szaftos tarja

Omlós, szaftos hús különleges pácban - ez lesz a legfinomabb tarja, amit valaha kóstoltál!

A receptet itt találod.

3.Tejszínes-boros sertéscomb

Szuperszaftos vacsoraötlet. Omlós, puha sertéscomb szeletek, sok-sok sajttal és tejszínes-boros mártással.

A receptet itt találod.

4. Nyár a télben csirke

Ezzel a szupergyors, mediterrán ízvilágú serpenyős csirkével próbáltam nyarat, vagy legalábbis tavaszt idézni a tányérokon.

A receptet itt találod.

5. A kedvenc lecsós szelet

Egyszerű, mégis szuper fogás, amit ha jól készít el az ember, biztosan nagy sikert arat!

A receptet itt találod.

6.Marhalábszár vadasan

Igazi békebeli klasszikus, ami lábszárból is tökéletes ünnepi vagy hétvégi fogás.

A receptet itt találod.

7.Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Csirkecombok, egy hihetetlenül finom mustáros-fokhagymás mártásban sütve!

A receptet itt találod.

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...