7 egyszerű, de nagyszerű főzelék, amivel biztos, hogy jól is laksz

Gyerekkorunkból sokunknak vannak rossz emlékei a főzelékekkel. Mi most elhoztuk a legjobb változatokat, amikre garantáltan nem lesz panasz.

1.Kókuszos sárgaborsó főzelék

Sárgaborsó-főzelék, ne de nem úgy, ahogy a menzán adták! Fűszeres, kókusztejjel bolondított változat.

A receptet itt találod.

2.Egyszerű vajbabfőzelék

Nyári főzelék, de télen készíthetitek fagyasztott babból is.Fasírttal az igazi :)

A receptet itt találod.

3. Vajas répafőzelék

Sokunknak vannak rossz emlékei a menzás répafőzelék miatt. Ideje ezen változtatni!

A receptet itt találod.

4. A legegyszerűbb krumplifőzelék

Nekünk ez a kedvenc verziónk!

A receptet itt találod.

5.Lencsefőzelék egyszerűen

Egyszerű, pénztárcabarát főzelékféle, ami bármelyik télies hétvégén megállja a helyét.

A receptet itt találod.

6. Krémes tejfölös brokkolifőzelék

Gyorsan összedobható, szuper krémes főzelék, aminek senki sem fog tudni ellenállni.

A receptet itt találod.

7. Újragondolt finomfőzelék

A finomfőzelék valóban tud finom lenni.

A receptet itt találod.

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...