7 dekoratív tipp, amivel új életre keltheted növényeidet

Szeretnél kertészkedni, de korlátozottak a lehetőségeid? Dobd fel a betondzsungelt egy kis növénnyel! Adunk egy-két inspirációs ötletet, hogy csináld!

Ha egy picit nagyobb a helyed…

akkor válassz egy régi kádat. Széles és nagy, amibe rengeteg csodás virág belefér!

Az örök klasszikus

Persze konténerkertet akkor is lehet (és érdemes is) készíteni, ha nagy udvarunk van. Ugyanis egy régi, ütött-kapott talicskában is jól mutatnak a színek! Íme:

Minden alapanyag aranyat ér

Ha a gyerkőc kinőtte a bringát, akkor gondold újra: miért ne alakítanál ki belőle virágtartót? Ez a csajos megoldás nagy kedvencünk:

Egyszerű, de tökéletes

Vaskarika kicsit másképp. Egyedi és kreatív megoldás!

Amit mindenki megvalósíthat!

Egészen apró a csészébe zárt minikert, ami egy kerti asztalon is szuper látvány. Nézd csak:

DIY konténerkert

Ha szeretsz bütykölni és szereted a DIY dolgokat, akkor ez az inspirációs ötlet neked szól.

Függőleges kert pozsgásokkal

Nagyon jól mutat akár lakásról, akár a kertről van szó, ráadásul nem is túl bonyolult megvalósítani.

Ezeket olvastad már?

via HouseBeautiful

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...