7 abbahagyhatatlan citromos desszert a nyár jegyében

Kényeztesd magad a hétköznapokon is egy könnyed nyári desszerttel! Most citromos desszerteket ajánlunk, amikhez videós segítséget is hoztunk.

1.Házi citrompite

Nagyon édes, nagyon savanyú, igazi nyári édesség!

A receptet itt találod >>>

2.Könnyű citromos darafelfújt

Pár kanál baracklekvárral még istenibbé varázsolhatjuk ezt a könnyed darafelfújtat!

A receptet itt találod >>>

3.Málnás-citromos torta

Erre a málnás-citromos sütire nem lesz panasz!

A receptet itt találod >>>

4.Citromos álom

Nagyon finom, könnyen elkészíthető, sütés nélküli sütemény.

A receptet itt találod >>>

5. Szuper citromos sütemény

Ez a frissítően citromos sütemény még a legnagyobb nyári melegben is jól esik!

A receptet itt találod >>>

6.Illatos citromos-gyömbéres muffin

Könnyed és nagyon citromos muffin, ami garantáltan elkészül fél óra alatt, és mosogatni is alig kell utána.

A receptet itt találod >>>

7.Cukormentes citromkrémes pite

Elképesztően citromos, könnyed pite, ami így, cukormentesen elkészítve még bűntudatot sem fog okozni.

A receptet itt találod >>>

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...