6 nap, 6 étel – Erőst a nyár felé kacsintgatunk heti gyors ebédeinkkel

Ha az időjárás nem is akarja annyira elhitetni velünk, mégis karnyújtásnyira vagyunk a nyártól. Csalogassuk közelebb magunkhoz a napfényes évszakot az alábbi gyors ebédekkel...közben persze lakjunk is jól!

A nyárra várva, szürke felhőket gondolatban odébbtologatva főzhetünk a héten: hisz' tart még a május, a maga makacs rendetlenségével, berobbanó zivataraival, majd újra felragyogó napsütésével. A konyhában szerencsére kiszámíthatóbb a terep: ízes, gyorsan elkészíthető ebédek főnek majd itt a pünkösd miatt megrövidült hét hat napján. Olyan ételek ráadásul, amelyek félig elhitetik velünk, hogy már nyár van.

Nézd meg galériánkban a hétre szánt nyárias ebédeket, a receptekért kattints a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További ízes ötletekért és egyszerű receptekért pillants erre:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...