6 gyümölcs, amit rosszul hámoztál

Újabb zseniális gyöngyszem, amelyben összegyúrták az interneten terjedő hámozási trükköket, és ezzel most milliók életét könnyítik meg.

Kezdenek elszabadulni az internet videós részlegén a praktika- és DIY-videók, amelyek igen vegyes térképet rajzolnak. Sok közülük inkább megmosolyogtató, mintsem hasznos, viszont néha belefutni olyanokba is, amelyeket ha megnéz az ember, utána nem érti, hogy egész eddig miért nem így csinálta. Na, ez a gyümölcshámozás is ilyen. Például ki az, aki a narancsot eddig félbevágta, és úgy szedte le két részben a héjat róla? A gránátalmás mókát én személy szerint ismertem, de ugyancsak egy ehhez hasonló videóból, és azóta is előszeretettel alkalmazom, és jelentem: működik! Csemegézzetek most ti is, és osszátok meg a szomszédasszonnyal is az újonnan tanult mutatványokat:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...