6 budapesti pékség összeállt - fát ültetnek, ha vászontáskát veszel náluk

Hat ismert pékség fogott össze a környezetvédelem jegyében. Vásárolj náluk vászontáskát és ők ültetnek a nevedben egy facsemetét.

6 szeretett budapesti pékség gondolt egyet és összeállt, hogy a jövőben kicsit általuk is zöldebb legyen a világ.

Panificio il basilico, Jacques Liszt, Pipacs, Artizán Budapest, Marmorstein pékség, Pékműhely- ezen pékségek kenyérmesterei azt találták ki, hogy az üzleteikben megvásárolt menő vászontáskák árából facsemetéket vesznek, amit még az ősz elején elültetnek az ország különböző pontjain.

Felhívásukbannemrég közölték a részleteket, most egy kicsit te is részese lehetsz a remek zöld ötletnek, mert a sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.

"Készítettünk egy vászontáskát, melyet 3500 forintért meg tudtok vásárolni. Így minden egyes, pékségeinkben megvásárolt vászontáska árából 1 db facsemetét veszünk, melyeket még az idei ősz folyamán Magyarország több pontján elültetünk. Ha a magjó földre hullik......! #ultessfat #boldogsag #kikelamag" - írják a bejegyzésükben.

Ezeket olvastad már?

Címlapképés cikk

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...