53 kg - ennyit fogyott Tóth Vera. Friss fotó a csodás hangú énekesnőről

Nincs, aki ne ismerné hazánkban Tóth Vera énekesnőt, és aki követi a pályafutását, láthatja azt is, hogy milyen változáson ment keresztül Vera az elmúlt években.

Tóth Vera énekesnő a 2003-2004-es zenei tehetségkutató műsor nyerteseként vált ismertté. A csodálatos hangú énekesnő azóta folyamatos szereplője a hazai zenei életnek. Karakteres hangja mellett mindenki úgy ismerte őt, mint a „kerekded” énekesnő, és mindenki így is szerette, rajongói is, családja is – sőt, saját bevallása szerint önmaga is.

Tóth Vera 3 évvel ezelőtt esett át gyomor by-pass műtétjén, ami elindította átalakulása útján. Az évforduló alkalmából friss Instagram posztjában mutatta meg a változást.

Akik rendszeresen látogatják az énekesnő facebook ill. Instagram oldalait, ők láthatják, hogy a -53 kg mögött milyen kemény munka van. Vera mindig hangsúlyozza, hogy sem a jelenlegi állapot elérését, sem megtartását nem "adják ingyen", keményen megdolgozik érte. Az énekesnő továbbra is kiegyensúlyozottan, az inzulinrezisztencia-étrendnek megfelelően étkezik és - nagyon - rendszeresen edz személyi edzővel. Ezt persze ne egy aszkétikus életmódként képzeljük el, hanem az eltelt idő alatt megtanulta, hogy mit érdemes ennie egészsége érdekében, és, hogy mi az egészséges mérték. A fenti kép alatti kommentekből kiderül, hogy történetével számos embernek adott lendületet, sokakat inspirált.

Az énekesnő 3 évvel ezelőtti tanácsa ma is érvényes, érdemes mindenkinek megfogadnia:

„Az ember azt hallja egyfolytában, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy! De az önelfogadás nem feltétlenül azt jelenti, hogy elfogadom magamon a felesleges 30-50 plusz kilót, ami megbetegít. Elsősorban az egészségem miatt csinálom.”

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

címlapkép: Bognár Bogi Photographer

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...