53 kg - ennyit fogyott Tóth Vera. Friss fotó a csodás hangú énekesnőről

Nincs, aki ne ismerné hazánkban Tóth Vera énekesnőt, és aki követi a pályafutását, láthatja azt is, hogy milyen változáson ment keresztül Vera az elmúlt években.

Tóth Vera énekesnő a 2003-2004-es zenei tehetségkutató műsor nyerteseként vált ismertté. A csodálatos hangú énekesnő azóta folyamatos szereplője a hazai zenei életnek. Karakteres hangja mellett mindenki úgy ismerte őt, mint a „kerekded” énekesnő, és mindenki így is szerette, rajongói is, családja is – sőt, saját bevallása szerint önmaga is.

Tóth Vera 3 évvel ezelőtt esett át gyomor by-pass műtétjén, ami elindította átalakulása útján. Az évforduló alkalmából friss Instagram posztjában mutatta meg a változást.

Akik rendszeresen látogatják az énekesnő facebook ill. Instagram oldalait, ők láthatják, hogy a -53 kg mögött milyen kemény munka van. Vera mindig hangsúlyozza, hogy sem a jelenlegi állapot elérését, sem megtartását nem "adják ingyen", keményen megdolgozik érte. Az énekesnő továbbra is kiegyensúlyozottan, az inzulinrezisztencia-étrendnek megfelelően étkezik és - nagyon - rendszeresen edz személyi edzővel. Ezt persze ne egy aszkétikus életmódként képzeljük el, hanem az eltelt idő alatt megtanulta, hogy mit érdemes ennie egészsége érdekében, és, hogy mi az egészséges mérték. A fenti kép alatti kommentekből kiderül, hogy történetével számos embernek adott lendületet, sokakat inspirált.

Az énekesnő 3 évvel ezelőtti tanácsa ma is érvényes, érdemes mindenkinek megfogadnia:

„Az ember azt hallja egyfolytában, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy! De az önelfogadás nem feltétlenül azt jelenti, hogy elfogadom magamon a felesleges 30-50 plusz kilót, ami megbetegít. Elsősorban az egészségem miatt csinálom.”

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

címlapkép: Bognár Bogi Photographer

Legújabb receptek

Medvehagymás-túrós gnocchi

Az olasz malfatti névre hallgató házi gnocchi/gombóc ihlette az alábbi receptet. Ebbe, a kicsit magyarosabb verzióba azonban tavaszi medvehagyma és tehéntúró kerül, ettől frissebb, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Duhaj-szelet (Benedek-szelet)

Ha már egyszer van Kati- és Lajcsi-szelet, gondoltam, én is bedobom a nevem a kalapba, pontosabban a rólam elnevezett süteményt. Alternatív neve azért lett duhaj, mert kakaós piskótájában ...

Húsvéti főtt sonka

A húsvéti sonka elkészítéséhez megannyi módszert, praktikát és trükköt kifejlesztettek már, amelyek (jobb esetben) mind puha, omlós és ízletes végeredményhez vezetnek. Épp ezért ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!