Január második hetére nagyon egyszerű, mégis különleges, gyors ételeket válogattunk – mindenki legnagyobb megelégedésére! Saláta, burgonya, brokkoli, tudunk még újat mutatni!
Újra jelentkezünk a heti vacsoramenüvel is, hiszen nincs mese, elmúltak az ünnepek és szépen-lassan visszarázódunk a dolgos hétköznapokba. Ezúttal galériába gyűjtöttük a hét öt napjára szánt ajánlatainkat, persze a sorrendet kedvetekre variálhatjátok, valakinek hétfőn, másnak pénteken fűlik kevésbé a foga a főzéshez – ennek alapján szelektálhattok egyszerű és még annál is egyszerűbb receptjeink között. Persze az ízekről nem vagyunk hajlandóak lemondani a gyorsaság kedvéért! Aki még nem kóstolta az édesburgonyát, sürgősen pótolja a mulasztást, vörös- és póréhagymával hamarjában egytálételt varázsolhatunk az asztalra. A szokásos heti krémlevesünk ezúttal brokkoliból készül, s önmagában is olyan laktató (főleg, ha kétszer szedünk), hogy kiváltja a második fogást is. Mutatunk receptet sajtszószra is, mindenféle finom kalciumforrást vegyít a recept, kenhetjük pirítósra, fogyasszuk retekkel, salátával. Az endívia saláta is tipikus téli csemege, baconnal és kéksajttal készítjük ezúttal. A görög zöldséges ragu fussilivel a vegák kedvence lehet, de a húsevők is imádni fogják a gazdag ízvilágot.
{ GALÉRIA = title:5%20vacsora%20%C3%A9vkezd%C3%A9shez, 0,1,2,3,4,5 }