5+1 dögös doboz, amelyekből jobban fog esni az ebéd az irodában

Nem elég, ha gusztusos ebédet dobunk össze magunknak, az is örömet okozhat, ha szép dobozból tudjuk elfogyasztani.   

Ha oda szeretnénk figyelni arra, mit eszünk, ha spórolunk, vagy csak szeretnénk a saját főztünket enni, csomagolhatunk magunknak reggelente egy finom szendvicset vagy valami gusztusos, látványos fogást, amit előző este dobtunk össze. Becsomagolhatjuk ebédünket egy egyszerű műanyag dobozba is, de mennyivel csábítóbb az, ha látványos, ízléses kis tárolóedényből falatozhatunk. Lássunk néhány csábítóan szép darabot!

1.Takenaka bento doboz

Ár: 7800 Ft + postaköltség

A több színben kapható, elegáns dobozok egy régi japán hagyományhoz kapcsolódnak. A bento tulajdonképpen az a nagy gonddal otthon összeállított, rizsből, halból, zöldségből álló kis ebédmenü, amit elegánsan elrendeznek egy kicsi, lakkozott vagy nyers fa dobozban. A bento dobozok formai hagyományát követi az Anthropologie által is forgalmazott Takenaka műanyagdoboz, amely két szintes és több színben kapható.

2. Prepd Pack

Ár: 18705 Ft + postaköltség

Ez a csodaszép, három különálló tárolót tartalmazó doboz természetes bambuszból készült. Evőpálcika, kés, villa és kanál is tartozik a szetthez. Kék, barack és menta színekben is kapható a készlet.

3. Környezettudatos doboz

Ár: 5385 Ft +2308 Ft postaköltség

Szalma felhasználásával készült ez a környezetbarát, két egységből álló ebédtároló doboz, amit a mikróba is bátran be lehet dobni.

4. Fém doboz

Ár: 7861 Ft + 6300 Ft postaköltség

A kétszintes, strapabíró rozsdamentes acélból készült dobozba éppen befér egy ebédre való finomság. Még egy szószos tartály is helyet kapott a készletben.

5. Lakkozott hatású bento

Ár:11 200 Ft

Ez a tradicionális hatású, lakkozott fára emlékeztető, fényes bento doboz két rekeszt tartalmaz. A fedelét levéve mosogatógépbe és a mikróba is be lehet tenni.

+1: Black and Blum ételtartó kulacs

Ár: 8133 Ft (nincs postaköltség)

Van, hogy levest szeretnénk ebédelni. Ilyenkor jó szolgálatot tehet egy ilyen kis rozsdamentes termosz, amihez bőrpánttal még egy kanalat is hozzá lehet illeszteni. Természetesen mindez benne van az árban.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Mitől szűz egy olívaolaj? Annyit elárulunk, nem a szemérmessége az oka

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...