50 kilót fogyott ez az anyuka, miután megtanult főzni

Ez a lány bebizonyítja, hogy bizony érdemes sokat tevékenykedni a konyhában, ugyanis a testsúlycsökkentésben is segíthet, ha magunkra főzünk.

Brittany Williams pár évvel ezelőtt ajándékba kapott a férjétől egy elektromos főzőedényt, ez pedig teljesen megváltoztatta a család életét. A nő ugyanis megfogadta, hogy innentől kezdve nem vesz több készételt, és minden nap saját maga főz a családjának. Ezzel pedig több mint 50 kilót adott le, csak azért, mert ebben az úgynevezett slow cookerben készítette el az ételeket.

A háromgyerekes anyuka korábban rengeteg gyorskaját és fagyasztott terméket evett, gyakorlatilag csak előre feldolgozott készételeket fogyasztott a család. Azt nem tudni, hogy emiatt, vagy csak egy fatális véletlen, de Brittany-ról kiderült, hogy autoimmun betegsége van, egyik lánya pedig reumatoid arthritiszben szenved, ami az ízületek gyulladásos megbetegedése.

Miután rászokott a slow-cooker rendszeres használatára, gyakorlatilag pillanatok alatt ledobott 50 kilót, ismerősei pedig folyamatosan kérlelték, hogy írja le nekik a recepteket – érdekelte őket, mégis milyen ételekkel sikerült elérnie álomalakját. Innen jött az ötlet, hogy csináljon egy blogot Instagramon Instant Loss névvel, aminek mára több mint 166 ezer követője van.

Brittanny Instagramja tele van ínycsiklandó és színes kajafotókkal, amivel segíteni szeretne azokon, akik hasonló cipőben járnak, mint ő anno. Illetve kiadott egy szakácskönyvet is, amiben még több inspiráló receptet találnak a fogyni vágyók.


Még több inspiráló történet:

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...