A bon appétit oldalán megjelent fotósorozat tanúsága szerint nem csak mi szeretjük a szépet. Az alábbi képeken megnézhetjük, miként ihlették meg a gasztrooldal szerkesztőjét, azaz Adam Rapoportot és csapatát a Fashion Week-en felvonultatott nagyágyúk ruhakölteményei - többek között a Thakoon, a DKNY és Carolina Herrera modelljeit párosították össze saját oldalukon közölt receptjeikkel.
A ruhaköltemények nem csak színeikben, hanem mintázatukban, textúrájukban, és formavilágukban is tökéletesen passzolnak a hozzájuk választott ételfotókkal - csodaszép asszociációknak lehetünk szemtanúi.
Ahogyan a gersli világos pettyezettsége virít az élénkpiros paradicsomon, pont azt a hatást kelti, amit ezen a Dolce&Gabbana kabáton a cseresznyevirágok.
Vagy itt van a Fendi divatház színátmenetes "ombre" ruhája és annak jellegzetes csíkjai - milyen fantasztikusa rímelnek a bacon különböző rétegeivel!
Ennek a narancssárga Alberta Feretti ruhának a hullámzása és fátyolossága tökéletesen megegyezik a répachips fodrosságával.
A ruhákhoz párosított ételek tényleg annyira jól passzolnak, hogy felesleges is ragozni - gyönyörködjünk bennük tovább!