Megint egy rövid videó, ami elejétől a végéig hasznos, és nincs benne felesleges info. Mit kezdj a sóval, ha épp nem ízesítesz vele? VIDEÓ lent.
1. Rozsdás, koszos vasalótalp tisztítása
Állítsd magas hőfokra a vasalód, teríts ki egy zsírpapírt, és húzogasd át rajta párszor!
2. Leégett edény
Leégett edényed alját alaposan szórd be sóval, önts rá vizet, és forrald tíz percig.
Ezt láttad?
11 link tipp a kényelmes háziasszonyoknak
3. Kellemetlen szagok a kézen (fokhagyma, hal...)
Szórj kezedbe sót szárazon, dörzsöld át mindenhol alaposan, és csak ezután öblítsd le vízzel!
4. Kávéfoltos edény
Ha tiszta kávé és elszíneződés a kávékiöntőd, önts bele kb. fél bögre sót, pár nagyobb jégkockát és vizet, és lögyböld pár percig.
5. Olajfröcskölés ellen
Ha olajban sütéskor az elején szórsz egy kevés sót a melegedő olajba, kevésbé fog fröcskölni!
NÉZD A VIDEÓT!
Ezeket olvastad már?
15 sunyi trükk, amitől a reklámokban annyira hihetetlen guszták az...
Aki az ételreklámoktól nem lesz éhes, az vagy most evett, vagy gumiból van. Lágyan folyik a csokoládé, krémes a tejszín, ropog a hamburgerzsömle, szisszen a kólásdoboz.
Brecz Judit8 mágikus frissentartó trükk
Elszomorít a nyomasztóan gyorsan barnuló csoffadt banánod a hűtőben? Talán rosszul pakolod el. Nem lehet eleget beszélni róla – az ételek tárolásán tényleg sok múlik!
Brecz Judit14 tényleg jópofa kis trükk a konyhádba
Megint egy trükkös cikk - konyhai trükkös. Praktikás. Okosságokkal és valóban hasznos tippekkel, amikről sanszos, hogy még te sem hallottál.
Brecz Judit