5 nagyon finom és intenzív ízű cseresznye- vagy meggylekvár

Az eper után a cseresznye, majd a meggy következik a befőzhető gyümölcsök sorában. Nem árt, ha megtaláljuk a hozzánk passzoló receptet, hogy tuti siker legyen a lekvárfőzés.

  1. 1.

    Darabos meggylekvár

  2. 2.

    Vegyes gyümölcslekvár

  3. 3.

    Meggyes cseresznyedzsem

  4. 4.

    Levendulás cseresznyedzsem

  5. 5.

    Cseresznye-rebarbaradzsem

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...