5 lépés az extra ropogós sült krumpliért

A krumpli az egyik legnépszerűbb köretalapanyagunk, amit ezerféleképp el lehet készíteni, ezért sose lehet ráunni. Most mutatunk nektek egy általános, nem csak a hasábburgonyára érvényes 5 lépéses módszert, amivel extra ropogós krumplit tálalhattok a vasárnapi ebéden!

Nemcsak a krumpliköretekben, hanem elkészítési módjukban is számtalan variáció létezik. Készíthetjük bő olajban, sütőben és akár főzve is. A kívül ropogós, belül puha krumpliért viszont nincs olyan, aki ne lelkesedne.

Forrásunk volt.


Ezeket is olvasd el!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...