5 konyhai trend, amitől a szakértők szerint hamarosan búcsúzunk

Van, aminek kifejezetten örülünk, hogy végre búcsút inthetünk neki, de van, amit kifejezetten sajnálunk. Mutatjuk, mit (nem) hoz 2020 a konyhai trendeket illetően! 

A szürke 50 árnyalata

Az előrejelzések szerint sajnos a szürkétől búcsút kell mondanunk a konyhában. Mármint attól a koncepciótól, hogy mindent a szürke és különböző árnyalatai uralnak a helyiségben. Nem lesz túl trendi a jövőben, ha a csempe, a konyhaszekrény, a konyhapult és még a padló is szürkében pompázik.

Leáldozóban a nyitott konyhák kora

A szakemberek szerint egyre többen kérik, hogy a konyha és a nappali külön helyiségként, nem pedig amerikai konyhás megoldásban működjenek. Úgy tűnik, most több évtizedes egyeduralom törik meg.

Viszlát, sárgaréz!

Megmondjuk őszintén, mi szerettük a sárgaréz kiegészítőket a konyhában, mert adott neki valami egészen plusz hangulatot. Úgy tűnik, most el kell engednünk ezeket az edényeket egy időre, jön a nikkel és a rozsdamentes acél!

Amit már nagyon untunk: a fehér konyhák

Talán a nap híre: úgy tűnik, végre leáldozott a teljesen fehér konyhák kora. A szakemberek szerint jönnek a föld színek, a sötétebb árnyalatú konyhabútorok és a kő. Izgalmasan hangzik, nagyon várjuk!

Borospince helyett borhűtő!

Régebben a tehetősebbek kiváltsága volt a borospince, de a mai, modern világban már mindenki betervezhet egy elegáns borhűtőt is a konyhájába. Ráadásul ez most trend is lesz 2020-ban. Hajrá!

via

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...