5 konyhai eszköz, ha szeretsz főzni, de utálod a mosogatást

Olyan konyhai eszközöket mutatunk, amiket gyakorlatilag alig kell tisztítani. Jól hangzik, ugye?

A legtöbben nagyon szeretünk a konyhában sütni-főzni, de a nagy fogások elkészítése után a rendrakás és az órákig tartó mosogatás már nem akkora jó buli. A következő eszközök azonban nagyon praktikusak és emellett könnyedén tisztíthatók. Nem csak konyhatündéreknek ajánljuk őket:

Szűrős kosár

Gyakorlatilag minden edénybe könnyedén illeszkedik, és sokkal könnyebb tisztítani a szilikont, mint a fémet.

A minimalizmus kedvelőinek

Kávéfőző a minimalizmus jegyében: állandó szűrővel rendelkezik, könnyedén tisztítható, nyolc csésze kávét lefőz, és irtó cuki.

A tésztaszűrő új generációja

Egyszerűen használható, kevés helyet foglal és szuper praktikus ez a tésztaszűrő.

Süss kenyeret egyszerűen!

Ezzel a szilikontartóval a kenyérsütés is gyerekjáték, ráadásul csak ezt az egyetlen eszközt kell elmosni, ha végeztél. A kevesebb néha több!

Az idei nyár sztárja lehet

Készíts tökéletes húspogácsákat a hamburgerbe, amihez ez a húsprés elengedhetetlen kellék. A hűtőben is könnyedén tárolhatod. Ha szeretsz grillezni, akkor ezen a nyáron rukkolj elő a barátaidnak ezzel a szerzeményeddel.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via BuzzFeed

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...