5 isteni, formába hozó fogás, amitől nem lesz nagyobb a feneked

Hozd magad formába, készítsd el ezeket a finomságokat - tudatosan táplálkozók, egészséges ételeket és alapanyagokat kedvelők és nyárra készülők előnyben! (x)

1. Reggeli energiabomba SPAR konyhájából

A tökéletes napindító reggeli - feltölt és energiát ad. Kakaóimádóknak kötelező jelleggel.

A receptet itt találod!

2. Avokádós tonhalkrémmel töltött tortillatekercs

Ízlelőbimbókat kényeztető finomság, amit az alakod is megköszön majd.

A receptet itt találod!

3. Mediterrán lepényszendvics

Gyors, tápláló és egészséges ebéd vagy vacsora. A kulcsszavak: humusz, padlizsán, joghurt, tojás.

A receptet itt találod!

4. Egyéjszakás chiamagos zabkása

A zabkását nem lehet megunni, most egy chiamagos változatot mutatunk be. Menjen bele méz, kókuszreszelék és szezonális gyümölcs.

A receptet itt találod!

5. Ropogós rákpogácsa

Izgalmas verzió a garnéla felhasználására, fűszeres kerek húspogácsaként.

A receptet itt találod!

Még több videós receptért keresd fel a SPAR Youtube-csatornáját!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...