5 isteni étterem, aminek imádjuk az INSTA-profilját

Budapesti kajáldákat válogattunk, amelyeket nem csak ételeikért, hanem mutatós és csalogató Instagram-profiljukért is csak imádni tudunk. Mert az esztétikum nagyon fontos!

Annyira sok jó étterem van Budapesten, hogy szinte lehetetlen választani: sorra nyílnak az új helyek, egzotikus konyhák lelőhelyei. Mi most pár bevált kedvencünket mutatjuk, akiket mi is követünk Instagramon, így mindig el tudjuk dönteni, hová menjünk este vagy hétvégén vacsorázni!

Fruccola

Mára nagy klasszikusnak számít, az Instán is biztosra mennek, semmit sem bíznak a véletlenre: gyönyörűen megkomponált képek, amik azonnal egy guszta Fruccola-ebédre csábítanak. Plusz jópont, hogy a menü is minden nap más...( és hajaj, azok a szendvicsek!)

Dobrumba

1074 Budapest, Dob u. 5.

A csodálatos, multikulti konyhát vezető Dobrumba óriási népszerűségnek örvend a gasztrorajongóknál: az érzékletesen kombinált ízvilágok az Instán keresztül is átjönnek, öröm átpörgetni hétről hétre a feedjüket!

Bors Gasztrobár

1075 Budapest, Kazinczy u. 10.

A Foursquare-en 10-eshez közelít az értékelésük (a cikk írásának pillanatában 9,4), ami viszonylag ritka, emiatt óriási büszkeségre ad okot a borsos srácoknak: ez az a hely, amiről még senkitől nem hallottam rossz kritikát, az Instájuk pedig tökéletes tükre az étteremben uralkodó hangulatnak!

PadThai Wokbar

1056 Bp. Papnövelde u. 10. / 1075 Bp. Gozsdu udvar, Király u. 13. / 1051 Bp. Október 6. u. 4. /1033 Bp. Bécsi út 53. /1024 Bp. Lövőház u. 2-6. /1066 Bp. Teréz Krt. 62. /1106 Bp. Örs Vezér Tere 25/a (Árkád)

Ha ázsiai konyha, akkor az egyik első beugró biztosan a Padthai Wokbar! Itt még rosszat nem ettünk, erre pedig az Instájuk is folyamatosan emlékeztet: dobozból kajálós, városi hangulat, amit imádunk, akárcsak a pirított tésztát, az összes verziójában (pláne nyitott konyából!)!

Frankó Kitchen

1027 Budapest, Frankel Leò út 20.

Nagyon jó érzés, hogy egyszerre kombinálják a fine dining kifinomultságát a lazasággal - fantázia az ételekben és alázat az elkészítésüket, a vendéglátást illetően: üdítő budai gasztroélmény a Frankó Instáján!

Ezt is nézd meg az ízHUSZÁR magazinon!

7 MENTES-blog, amit mi is követünk - inzulinrezisztenseknek, cukor, tej vagy glutén nélkül élőknek

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...