5 ínycsiklandó finomság aszalt gyümölccsel

Készíts különleges fogásokat aszalt gyümölcsből! A desszertek mellett húsételekhez is jól illenek. (x)

1. Fehércsokis-aszalt sárgabarackos szelet

Szuperegyszerű kevert sütemény, amit fehér csokival és aszalt barackkal teszünk még ízletesebbé.

A receptet itt találod >>>

2. Csokis-aszaltgyümölcsös püspökkenyér

Hamisítatlan karácsonyi süti, szupergyorsan és pofonegyszerűen.

A receptet itt találod >>>

3.Gyors túrós-aszaltsárgabarackos tekercs

Leveles tésztából pillanatok alatt finomságot varázsolhatsz az asztalra, például ezeket a szuper csigákat itt!

A receptet itt találod >>>

4.Banános-áfonyás biscotti

Illatos-ropogós karácsonyi keksz, egyenesen az olaszoktól!

A receptet itt találod >>>

5.Sertésszűzérmék aszaltszilvás mártással, fokhagymás burgonyával

Igazán különleges ünnepi fogás, amely a karácsonyi asztalon is megállja a helyét.

A receptet itt találod >>>

Még több videós receptért keresd fel a SPAR Youtube-csatornáját.

Legújabb receptek

Ferdinánd tekercs

A Ferdinánd tekercset egyáltalán nem olyan nehéz elkészíteni házilag, mint azt elsőre gondolnánk! Ez a mennyei szaftos-mázas csigatorta tulajdonképpen egy jóféle kelt tésztából, a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezeket a sonkákat ne vedd meg a boltban, mert megbánod

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!

Top Receptek

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!