-
1.
7 étterem, amely a nehezített pálya ellenére az elmúlt időszakban nyitott meg
Bár a járvány nem nagyon csendesedik, így a vendéglátóhelyeknek továbbra is az életben maradásért kell küzdeniük, az elmúlt hónapok sem teltek el étteremnyitások nélkül.
-
2.
A tökéletes rozé sertésszűz nyomába eredtünk, megmutatjuk, mit találtunk!
Sertésszűz, szűzérme, szűzpecsenye – nevezzük bárhogy is, ez egy igen nemes része a disznónak, amit némi odafigyeléssel gyorsan és profin elkészíthetünk.
-
3.
CUKORSOKK: Piteformában született újjá az örök klasszikus, a Rákóczi-túrós
A Rákóczi-túrós az egyik legautentikusabb magyar sütemény, gyerekkorunk egyik nagy slágere a rigójancsi, a mignon és dobostorta mellett.
-
4.
Nézzünk egy fogós kérdést: kiderül, hogy kell-e áztatni a babot vagy sem
Áztatni vagy nem áztatni a babot, ez itt a kérdés. Régen mindenki áztatott, most viszont az a trendi, ha kihagyjuk. Tényleg jó döntés? Nézzük a tényeket!
-
5.
Igyunk matéteát úgy, mint a pápa, a brazil modellek vagy Lionel Messi – Nem csak serkent, fogyaszt is!
Emlékszel azokra a dél-amerikai sorozatokra, amelyekben a főszereplők állandóan egy kis barna, szívószálas pohárkából itták a matéteát? Na de mi az a maté, és miért imádják a világ másik felén?
-
6.
Az 5 hozzávalós fogás, amitől eláll a lélegzet: készíts velünk PARMEZÁNOS-CSIRKEMELLES tésztát
Kevés alapanyagból, gyorsan készül el, ízletes, omlós és még laktató is, ráadásul netes közönségkedvenc. Az 5 hozzávalós parmezános csirke tényleg a tökéletes fogások közé sorolható!
-
7.
Csak só és víz kell a tökéletes pácolási trükkhöz, amitől a húsod MENNYEI lesz
Ki gondolná, hogy a drágább, macerásabb olajos pácok helyett egy egészen egyszerű módszere is van annak, hogy a húsok puhák és ízletesek legyenek? A következő trükkhöz csak só és víz kell, ezektől lesz a húsételed igazán tökéletes!
-
8.
Így készül a diós-mogyoróillatú barna vaj, más néven barnított vaj
A barnított vaj csodás ízt ad az egyszerű süteményeknek is, mutatjuk, mi is tulajdonképpen, és hogy készül a beurre noisette, azaz a barna vaj.
-
9.
8 egyszerű trükk, amivel még intenzívebb íze lesz a szárított fűszereidnek
Bár imádunk friss fűszernövényekkel főzni, sokan a könnyebb megoldást választjuk, és inkább szárított, bolti fűszereket használunk az ételek ízesítéséhez. Hogyan lehet még intenzívebbé tenni a fűszerek ízét? Mutatjuk!
-
10.
Mutatjuk a legújabb tojásos reggeli őrületet, amit te is tuti el fogsz készíteni!
Könnyen meglehet, hogy ez a krémes hajtogatott rántotta lesz mostantól az egyetlen tojásos reggeli, amit életed során készíteni fogsz. Nem hibáztatunk érte, ez a recept tényleg TÖKÉLETES!
Az 5 alapanyagos fogástól elállt a lélegzetetek, de faltátok az új reggeli tojásőrületet is
Az előző héten bemutattuk nektek azokat az új éttermeket, amelyek a járványhelyzet ellenére is kinyitottak, hoztunk pár villantós receptet, és hasznos konyhai trükköket is megismerhettetek. Ha nem találkoztatok ez elmúlt hét nap legjobb cikkeivel, most bepótolhatjátok!