A 44 éves Angelina Jolie teljesen meztelenre vetkőzött a legújabb címlapképén

A sztár bátran pózol a legújabb Harper’s BAZAAR címlapján meztelen, ahol csak egy mennyasszonyi fátyol takarja a fontosabb részeken.

Angelina Jolie-t a válása után rengetegen támadtak be azzal, hogy mennyire vékony, és lassan már az aneroxia határát súrolja, sőt egyesek szerint komoly étkezési problémái voltak. Bár nem tudjuk, hogy pontosan mi történt és mi volt akkor, most biztosan nagyon jól néz ki,legújabb címlapján pedig meg is mutatta.

A színésznő a Harper’s BAZAAR december-jánuári címlapján pózol teljesen meztelenül, egy fátyol mögött. A képen csodálatosan néz ki a sztár, de a lapnak adott interjú is figyelemre méltó.

Megkérdezték például tőle, mit gondol a „tökéletes anya” és „tökéletes feleség” jelzőkről. „Az, hogy címkéket ragasztunk emberekre, majd beskatulyázzuk őket, nem jó dolog. A különbözőséget és a sokféleséget értékelem a legjobban, még a saját családomban is. Nem akarok olyan világban élni, ahol mindenki egyforma, és szerintem ezzel mindenki így van. Olyan emberekkel akarok találkozni, akikkel még soha, hogy megtanuljak olyat, amit még nem tudok.”

Angelina ismét bebizonyította (legalábbis számomra), hogy még mindig követendő példa.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram/ @harpersbazaarus

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...