40 évbe telt, míg rájött, hogyan kell JÓL bezárni egy müzlisdobozt – IMÁDJUK!

Annyira egyszerű és okos! Szuper trükk pár másodperc alatt a müzlisdobozok rendes becsukására. Wow!

Ha te is küzdesz azzal a problémával, hogy a kicsit sem olcsó dobozos müzliket nem tudod rendesen visszazárni, miután megkezdtétek otthon a családi reggelin, a finom, ropogós darabkák pedig idő előtt megszottyadnak, a doboz meg össze-vissza szakad, akkor neked is nagy felismerés lesz Becky Holden McGhee trükkje és videója.

via GIPHY

Tulajdonképpen annyira pofonegyszerű megoldást mutat arról, hogyan kell a gyári müzlisdobozt önmagával, 3 mp-es hajtogatással bezárni, hogy az ember a fejéhez kap - na ez az igazi AHA-élmény! Szuper, hogy emberek még használják a józan paraszti eszüket, nem?

ÍME A RÖVID VIDEÓ, hogyan csináld:

(Ez a nem mindegy: a videó jelenleg több mint 4 millió megtekintésnél tart.)

A lényeg, hogy ebből:

...a trükk segítségével...ez lesz!!!

Köszönjük, Becky!

Ha pedig megkívántad volna a müzlit vagy a granolát:

Tökéletes házi müzli

Az őszi hangulat ihlette ezt a mennyei finom, házi müzlit. Nem gondoltam volna, hogy ennyivel finomabb, mint a bolti verzió. Mi még ebédre is simán bevállaljuk! :)

Granola házilag

A bolti granolákkal az a baj, hogy legtöbbször tele van cukorral, ezzel szemben a házilag készített verziónál mi tudjuk szabályozni, hogy mennyit adunk hozzá. Mert azért kell bele, hogy ...

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

Top 7 müzlis reggeli

Ki mondta, hogy a müzlit csak tejjel vagy joghurttal adhatjuk gyermekeinknek reggelire? Jöjjön néhány példa, hogyan tegyük kelendővé, miként variáljuk a müzlis reggelik sorát.

Gréti

via

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...