A 4 legolcsóbb zöldség a szűkös januári szezonra

Januárban általában még annál is kevesebb a pénz, mint megszoktuk. Főzzünk és süssünk most kapható, egészen olcsó, szezonális és univerzális zöldségekkel, lehetőleg húsmentesen.

Az évkezdő időszak sosem a legbarátibb anyagi szempontból, így karácsony után. A pénztárca karcsú, a hűtő üres, enni viszont kell – készítsünk lehetőleg gyomorkönnyítő, zöldséges, húsmentes ételeket a 4 szezonálisan kapható legolcsóbb alapanyagunkból!

A 4 legolcsóbb zöldség a januári szezonra

Mert bizony, a cékla, a vöröshagyma, a cukkini és a sárgarépa mind-mind mai napig elérhető áron mozognak barátaikhoz képest, lássuk, melyikből mit ajánlott főzni és sütni!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tartalom:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk