4 bundás, őszi gyümölcs - mert nem csak az almának áll jól a pongyola!

Itt a bundázott alma szezonja, de nem kell ám a klasszikusnál megállnunk, hiszen sokkal színesebb ez a műfaj, csak legyünk bátrak és kísérletezzünk! Íme néhány inspiráció.

A pongyolás vagy bundás alma gyerekkorunk egyik kedvenc csemegéje volt, bár akkoriban valószínűleg eszünkbe se jutott volna, hogy más gyümölcsöt is bebundázzunk, pedig a déli gyümölcsöknek is jól áll egy kis tészta- vagy kukoricapehely-pongyola. Íme itt van négy receptötlet, amivel ezt be is bizonyítjuk:

A szuper bundás gyümölcsök receptjét és a további finomságokat keressétek a Nők Lapja Konyhaoktóberi számában!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...