31 uzsonnásdoboz felnőtteknek!

Ha azt gondoltad, hogy az ételhordók már kimentek a divatból, és hogy az uzsonnás dobozok csak a kölyköknek valók, tévedtél! Összeszedtük a legmenőbbeket.

Lehet, hogy eddig cikinek érezted a munkahelyedre ételhordóban vagy uzsonnásdobozban vinni a tízóraid és az ebéded, de a '80-as évek eldeformálódott és cseppet sem esztétikus ételhordói okozta elidegenedésedet jobb, ha elfelejted! Ma már számos erre specializálódott cég gyárt olyan dobozokat és tárolókat, amik nemcsak hogy divatosak és illenek hozzád, hanem az esztétikum mellett könnyen kezelhetők és praktikusak is. Élvezd az ebédszünetet!

Most itt van 31 ultramenő uzsonnásdoboz és ételhordó felnőtteknek készítve, amiket garantáltan te is akarsz majd magadnak!

Nézz be a NoSalty Webshopba is, ahol szuper ételtárolókat rendelhetsz magadnak!

Szeretnél egy divatos és praktikus ételtárolót?

Nézz be a NoSalty Webshopba, és rendeld meg most!

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...