A csiperke, az őzlábgomba és a vargánya is mind remekül elkészíthetők szabadtéren grillezve. A mély kalapos, jól tölthető barna és erdei csiperkét sokféle töltelékkel variálhatjuk. Adunk nektek pár sima és felturbózott tippet, aztán megmutatjuk a mi választásunkat, amelyet bulgurral, zöldségekkel és egy kevés sajttal bolondítottunk meg.
Májas ragu
- A tisztított, kockázott csirkemájat pirítsd meg hagymán és fokhagymán. Borsozd közben és sózd a végén, így tedd fel a grillrácsra.
- Bővítheted a sort paradicsommal és paprikával, hogy szaftos és lecsós legyen a végeredmény.
Színes paprikák
- Háromféle színű kaliforniai paprikát használva készíts színes tölteléket.
- A paprikák közé üthetsz egy tojást, vagy reszelhetsz a tetejükre sajtot, ami összetartja a “kosárkát”.
Sajtos töltike
- Gomba és sajt nagy barátok. Bármilyen fajtával próbálkozhatsz, de ezeket mindenképpen próbáld ki zöldfűszerekkel gombába töltve: kecskesajt, juhsajt, feta és füstölt sajt. Olívabogyót tálalj mellé!
- Párolj vagy blansírozz egy kevés cukkinit, tököt vagy brokkolit, erre szórd a fent említett sajtok egyikét.
Grillgomba a Nosalty ajánlásával
+1 ötlet
A grillételek nem kímélik az asztalterítőd, segítségre lesz szükséged a foltok eltávolításában. Használd a legforradalmibb folteltávolító terméket, a Vanish Gold Oxi Actiont!
Tudj meg még többet a Vanish Gold Oxi Action termékekről itt!