30 év korkülönbség van közöttük, mégis ikreknek nézik az anya-lánya párost

Nagyon jól tartja magát az anyuka, az biztos, de vajon mi a titka?

Dawn Hubsher és lánya, Cher annyira hasonlítanak egymásra, hogy rendszeresen azt hiszik, ikertestvérek. Mindezt annak ellenére, hogy Dawn 60 éves, Cher pedig csupán harminc.

Bár Chert eleinte zavarta, hogy édesanyját sokan a testvérének nézték, ahogy idősödött, megszokta a helyzetet, sőt, egy idő után kifejezetten örült neki, hogy édesanyja nem az a "tipikus" anyuka.

Íme a 30 éves Cher:

„Anyu annyira fiatalosan viselkedett, hogy egy idő után ő lett a legjobb barátnőm, és még a lánybúcsúmon is részt vett” – mesélte Cher.

A két nő annyira hasonló, hogy a lány férje egyszer összekeverte őket: „Mind a ketten ugyanolyan ruhát viseltünk, és a szerelmem egyszerűen nem tudott minket megkülönböztetni.”

...és a 60 éves Dawn:

Dawnt egyébként azzal szokták ugratni az ismerősei, hogy biztos csak anyukája van a lányának, nincs is apukája,mert szakasztott mása lett. És tényleg hajmeresztő a hasonlóság, nézd csak:

Dawn azt állítja, hogy fiatalos kinézetéttöbbek között annak köszönheti, hogy zöldségalapú diétát követ, edz, ügyel a bőrápolásra, a pihentető alvásra, és rengeteg vizet iszik. Ezek mellett pedig a lánya barátsága tartja fitten!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...