3 tonna húst, többek közt penészes kolbászokat foglalt le a Nébih a Fény utcai piacon

Megdöbbentően nagy mennyiségű, 3,2 tonna húskészítményt foglalt le a Nébih egy ellenőrzés során a Fény utcai piac egyik egységében.

3,2 tonna húskészítményt foglalt le és vont ki a forgalomból a Nébih a Fény utcai piac egyik hentesüzletéből.Lejárt szalámik, kacsamellek, penészes kolbászok, szalonnák, ellenőrizetlen eredetű hústermékek, kosz, rendetlenség, oda nem illő tárgyak (cipők, esernyő, dobozok stb.) jellemezték a helyet. A radiátorcsöveken kolbász, a működésképtelen, mocskos kézmosón pedig szemetesszák lógott.Az élelmiszerellenőrök azonnali hatállyal felfüggesztették az egység tevékenységét, bár azóta javításra kerültek a hibák, így újabb ellenőrzést követően a tevékenység felfüggesztését a Nébih feloldotta.

NÉZZÉTEK A HORRORVIDEÓT:

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...