3 tipp, hogy mindig rendezett és tiszta legyen a lakásod 2020-ban

Tisztább, átláthatóbb otthont álmodtál meg magadnak 2020-ra? Akkor tegyél is érte! A következő praktikákat építsd be a mindennapi rutinba!    

Rend a lelke mindennek!

Örök érvényű, elcsépelhetetlen mondás. Idén még most, az év elején vess véget a mosógép és a mosókonyha körül eluralkodó káosznak. Te is szereted a kedvenc sorozatod alatt hajtogatni a ruhákat? Igen, nagyszerű ötlet, csak mire a tévé elé kerülsz, egy kisebb Mount Everest méretű ruhaheggyel kell szembenézned. Tégy inkább így: amikor végzett a szárítógép, azonnal pakold ki, és hajtogasd össze a ruhákat. Egyrészt rend lesz, és átlátható marad a mosókonyhád, másrészt a ruhák sem gyűrődnek meg, amiket aztán vasalhatnál szépen sorban!

Könnyítsd az életed a konyhában is!

Ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor bizonyára sokszor előfordul, hogy nincs kedvünk bepakolni a mosogatógépbe, ami által eluralkodik az őskáosz a mosogatóban. Ha belegondolunk nettó 5 percről van szó, amivel véget vethetünk az edénykáosznak. Ne spóroljunk ezen a műveleten.

Az a bizonyos konyhapult!

És minden olyan kínáló, kis tál, amibe előszeretettel szórjuk bele a kulcsokat, kuponokat és gyakorlatilag mindent, ami a kezünk ügyébe kerül. Szoktassuk le magunkat, hogy tele pakoljuk a konyhapultot oda nem illő dolgokkal. Ami nem a konyhába való, rakjuk a helyére, és ne feledjük, a kínáló tálak sem arra valók, hogy fél évvel ezelőtt lejárt kuponok lapuljanak benne. Kevés idő rendet tenni, mégis sokat javít az összképen !

via apartmenttherapy

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...