A 3 legjobb burger TABASCO® szósszal – a séf szerint

TABASCO®-val minden jobb! Novemberi ittjártakor Gary Evans, a TABASCO® profi séfje három különböző burgert készített el a szószok segítségével, nézzétek!

Nézd meg a videókat, hogy könnyedén elkészíthesd a burgereket otthon te is!

Bayou Blackend Chicken Burger

Mint a neve is mutatja, ennek a burgernek az alapja egy grillezett csirkemell, rajta egy szelet ráolvasztott cheddar, mindez szezámmagos zsömlébe bújtatva. Most kezdődik a varázslat: a majonéz alapú Avery Island szószt összekeverjük a TABASCO® szósszal, és ezzel kenjük meg a zsemle tetejét, melyre jégsalátát és paradicsomkarikákat halmozunk. A zsemle aljára kerül a csirke, valamint a speciális módon TABASCO® szószban marinált, majd liszttel összeforgatott, és forró olajban kisütött lyoni hagyma. Végül TABASCO® szósszal ízesített BBQ-szósszal koronázzuk, összecsukjuk, és voilá, kész is a Bayou Blackend csirkeburger!

Smoked BLT Burger

A BLT nem más, mint bacon, saláta és paradicsom – egy népszerű angolszász szendvics most burger formában. Természetesen itt is lesz egy kis trükk, ami nem más, mint baconnaise, ami apróra vágott baconnel és TABASCO® szósszal ízesített majonéz, amit ha egyszer megkóstoltok, függők lesztek. Ez megy majd a megpirított zsömle egyik oldalára, rá saláta, paradicsom. Közben megsütünk egy jó kis marhahúspogácsát, sózzuk, borsozzuk, és félúton egy kevés TABASCO® szósszal is megkenjük. Ha kész van, a zsömlébe helyezzük, rá néhány szelet sült bacon, és már kész is az újraértelmezett BLT-burger!

Texan Ranch Burger

TABASCO® szósszal egy majonézöntetet készítünk, majd ezzel megkenjük a megpirított zsömle egyik felét. Erre saláta és paradicsom kerül, majd kisütünk egy szaftos, lazán sózott és borsozott marhahúspogácsát. Ha kész, a zsömlébe helyezzük, majd egy kevés karamellizált hagymával és sajttal emeljük a burger fényét. Erre kerül néhány sült hagymakarika, és végül TABASCO® szósszal ízesített ketchuppal zárjuk az etűdöt.

Ezek voltak hát Gary kedvenc TABASCO® szószos burgerei, amely, bátran mondhatjuk, a világ legnépszerűbb és legelterjedtebb csípős szósza - próbáljátok ki hát őket ti is!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...