3 kiadós és finom őszi étel húsmentesen, plusz 1 különleges desszert

Amikor laktató, melengető ételeket szeretnénk az asztalra tenni, leggyakrabban a húsfélékhez nyúlunk. Most megmutatjuk melyek a kategória legjobb húsmentes változatai!

Kárai Dávid az ízHUSZÁR online gasztromagazin alapító szerzője nagyszerű, őszi, húsmentes receptjei a Nők Lapja 40. számában találhatóak:

Vegetáriánus és vegán fogások az egész családnak!

Sütőtökös saksuka

Az őszi paradicsom íze és a sütőtök édessége visz csavart ebbe a közel-keleti lecsóreceptbe. Nem lehet eleget készíteni belőle, olyan finom. Friss roppanós bagett legyen a kezetek ügyébe, hogy a serpenyőben maradt szaftot ki tudjátok tunkolni vele.

Currys burgonyaleves

Egyszerű, gyorsan elkészíthető, színes, ízletes. Ezek a legfontosabb jelzői ennek a színpompás levesnek, melyben a currypor nem szak a színezésért, az ízekért is felel.

Egészben sült karfiol humusszal

Nem kell bajlódni a karfiol rózsáinak szétszedésével, egészben főzzük, aztán fűszerezés után sütjük. Közben a házi humusz is csodásan kikeverhető. Ennél finomabb csipegetnivaló + mártogatós kombó nem is létezik!

Vegán banánkenyér

Sokszor nem eszik meg időben a gyerekek a banánt a kosárból, és a nagy ácsingózásban, várakozásban megbarnul, na, akkor jön el az ideje ennek a sütinek, csak nagyon érett gyümölccsel készítsd!

Keress még több olvasnivalót a Nők Lapja legújabb számában!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Nosalty

Top 9 krémesen majonézes tojás és saláta az ünnepekre

A majonézes salátáknál illetve a krémes tojásételeknél semmi nem egészíti ki jobban a rántott pontypatkót és a különféle ünnepi húsokat, ez tény. Ne hezitáljunk, az év végén igenis megérdemeljük a gazdag, tunkolni valóan majonézes finomságokat, sőt, ha szeretjük, csípősen pikánssá is tehetjük őket!

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...