Kárai Dávid az ízHUSZÁR online gasztromagazin alapító szerzője nagyszerű, őszi, húsmentes receptjei a Nők Lapja 40. számában találhatóak:
Vegetáriánus és vegán fogások az egész családnak!
Az őszi paradicsom íze és a sütőtök édessége visz csavart ebbe a közel-keleti lecsóreceptbe. Nem lehet eleget készíteni belőle, olyan finom. Friss roppanós bagett legyen a kezetek ügyébe, hogy a serpenyőben maradt szaftot ki tudjátok tunkolni vele.
Egyszerű, gyorsan elkészíthető, színes, ízletes. Ezek a legfontosabb jelzői ennek a színpompás levesnek, melyben a currypor nem szak a színezésért, az ízekért is felel.
Nem kell bajlódni a karfiol rózsáinak szétszedésével, egészben főzzük, aztán fűszerezés után sütjük. Közben a házi humusz is csodásan kikeverhető. Ennél finomabb csipegetnivaló + mártogatós kombó nem is létezik!
Sokszor nem eszik meg időben a gyerekek a banánt a kosárból, és a nagy ácsingózásban, várakozásban megbarnul, na, akkor jön el az ideje ennek a sütinek, csak nagyon érett gyümölccsel készítsd!