3 híres énekesnő zabál az új Charlie angyalai filmzenéjének klipjében

Jön a Charlie angyalai új része, amihez most megérkezett a filmzene is. A videóklipben Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey törnek be és eszegetnek egy kastélyban. 

A Charlie angyalai legújabb verziója novemberben érkezik ismét a filmvászonra, megújult szereposztásban, így például Cameron Diazt nélkülöznünk kell, a főszerepeket többet közöttKristenStewart és Naomi Scott alakítják majd, a nemrég megjelent előzeteshez pedig megérkezett a várva várt videóklip is, a filmzenét a három énekes díva,Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey jegyzi.

Az őrjítő ruhákba öltözött csajok a "Don't Call Me Angel", vagyis "Ne hívj angyalnak" c. videóban a filmhez hasonlóan különböző végzet asszonya karakterekként jelennek meg. Hatásos belépővel érkeznek közösen egy elhagyatott kastélyba, ahol a roskadásig pakolt vacsoraasztalról kezdenek őrült módon falatozni. Gyümölcsök roskadásig, sült húsok és bor, minden földi jó, amivel a fekete angyalok csillapítják az éhségüket és partiznak.

Nézzétek meg ti is, íme:

Az énekesnőket, ahogyan az új filmben is, Elizabeth Banks éri tetten, ő alakítja Bosley szerepét és egyben ő a remake rendezője is.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...