225 ezerbe került két pálinka a belvárosi szórakozóhelyen

Külföldiek sérelmére követtek el túlszámlázást egy pesti szórakozóhelyen.

A nyomozók elfogták annak a belvárosi szórakozóhelynek az üzletvezetőjét és személyzetét, akik újabb túlszámlázást követtek el külföldi férfiak sérelmére. A rendőrség tájékoztatása szerintBudapest V. kerületében, egy József Nádor téri szórakozóhely újra kinyitott azután, hogy korábban túlszámlázás miatt bezárták.

A hely új nevet kapott, de az üzletvezető és az alkalmazottak továbbra is maradtak. A nyomozás adatai szerint a szórakozóhely üzletvezetője, a 46 éves budapesti K. Valentina és az alkalmazottak, a 41 éves szintén budapesti D.-M. Ágnes, valamint a 33 éves szigethalmi O. Beáta 2018. január 2. és március 6. között újabb bűncselekményeket követtek el.

A hely alkalmazottai ugyanazt a módszert alkalmazták, mint korábban. Külföldi férfiakat csábítottak be a szórakozóhelyre, és alkoholfogyasztásra bírták őket. Amikor a vendégek távozni akartak, fizetéskor a fogyasztás mértékéhez képest jelentősen magasabb összeget kellett fizetniük.

Volt olyan eset, amikor pár pohár pezsgőért és röviditalért 180 000 forintot kellett fizetni, illetve két pohár pálinkáért 225 000 forintot kértek.

Hogy biztos megkapják a pénzt, az alkalmazottak több esetben bankautomatákhoz kísérték a sértetteket, de voltak, akiktől ellopták a pénztárcájukat.

A V. kerületi rendőrkapitányság nyomozó április 18-án éjszaka otthonában elfogták az üzletvezetőt, valamint munkahelyükön a két alkalmazottat. A rendőrök a három nőt üzletszerűen elkövetett csalás, kifosztás és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. K. Valentinát őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrségi akcióról videofelvétel is készült:

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...