Ez a meglepő konyhabútortrend hódít majd 2025-ben

Ahogy azt megszokhattuk a konyhabútortrendek jönnek-mennek, sőt, már az is kiderült, mik lesznek 2025 meghatározói. A trendi színek mellett egy egészen meglepő újdonság is felbukkan!

2025-ben egy meglepő konyhabútortrend érkezik, ami nem színekben vagy formákban hoz újat, hanem funkcióját illetően. Természetesen színekben sem lesz hiány, de olvass tovább, és tudd meg, milyen trend hódítja meg 2025-ben a konyhabútorok világát!

Meglepő konyhatrend érkezik 2025-ben

Néhány szín, köztük a kék és zöld bizonyos árnyalatai már nemcsak a konyhaszigetet fogják meghatározni 2025-ben. Feltörekvőben a piros és a bordó is, amik a '90-es évek nosztalgiáját csempészik a konyhába.

A kéknek most már hat különböző árnyalata a standard, és a zöldnek is sikere van. Az általunk megkérdezett tervezők egyharmada választotta a zöldet, mint olyan színt, amelyet valamelyik közelmúltbeli projektjében használt

– mondta Stephanie Pierce, a MasterBrand Cabinets tervezési és trendekért felelős igazgatója.

A színeken túl egy újdonság is belép a trendek világába

A praktikusság és rendszerezés alapvetően sokakat foglalkoztat a konyhában is, így ehhez kapcsolódóan érkezik a konyhák egy meghatározó funkciója. A szakértő szerint helyet kapnak a beépített töltőállomások, melyek funkciója, hogy rejtve tudjuk tölteni a különböző okoseszközöket.

Ehhez csatlakozik még a „készülékgarázs", ahol eldughatjuk a kis konyhai gépeket, például a kenyérpirítót és a gofrisütőt, legalábbis azokat mindenképp, amiket nem használunk naponta.

Forrásunk volt.


Még több hasznos és gyönyörű lakberendezési tipp:

Címlapról ajánljuk

További cikkek