2 gyors ötlet: főzzünk finomat és egészségeset!

Nézd meg a Tchibo Top 4 dizájnos termékét, melyekkel egészségesebben készítheted el vacsoráidat. Mindezt Posta Renáta, a legjobb paleo-receptkönyvek írója ajánlja neked! (x)

„Az egészségesebb főzés érdekében először át kell alakítani a bevásárlólistánkat – kezdi Reni. - Piac, hentes, zöldséges – a legtutibb lelőhelyek. Szükségünk lesz új receptötletekre, a kísérletező kedvünkre, és új módszereket is érdemes megtanulnunk.”

Két finom és egészséges vacsoraötlet Renitől

  • Fél csokor friss kakukkfüvet összekötözünk egy szilikonszalaggal. Serpenyőben kacsazsírt forrósítunk, mérsékelt lángon a fűszercsokrot egy fakanállal lenyomva lassan körbeutaztatjuk. Ezután kb. 4x4 cm-es sütőtökkockákat adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk, chilivel és szerecsendióval is megszórjuk, puhára pároljuk.
  • 1-1 rész friss kakukkfüvet, rozmaringot, kaprot tegyünk fűszertojásba, és helyezzük a párolóedénybe egy adag tengergyümölcse mix aljára 2-3 szelet citromszelet társaságában. Mennyei ízek és illatok!

  1. Fűszeraprító olló tisztítókefével
  2. Párolóbetét
  3. Szilikon fűszertojás
  4. Két öntapadós mágnestábla krétával

Tudj meg többet a Tchibo termékeiről itt.

Legújabb receptek

Olasz rózsafánk

Ezek a kis „virágok” nagyon egyszerű és gyors tésztával készülnek, melynek a pikantériáját a citromhéj adja. Gyors olajban sütés után porcukorral meghintve, mézzel vagy meleg ...

Vegán pad thai

A pad thai egy igazi finomság, amit igazából a szósz tesz nagyon ízletessé. Az hogy hús, tofu vagy zöldségek kerülnek hozzá, azt ízlés szerint el lehet dönteni. Mi most egy vegán pad ...

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!