2 furcsaság, amit Nigella Lawson mindig a táskájában hord

Két élelmiszer, amihez Nigella ragaszkodik - úgy fest, ezek nélkül nem szeret kimozdulni, és ha kell, nem rest használni őket.

Hordoztok olyan tárgyat a táskátokban, ami a szokásos telefon-papírzsepi-pénztárca trión kívül is MINDIG veletek van? Úgy tűnik, Nigellának van ilyen - kettő is. És nyilván mindkettő az étkezéshez kapcsolódik, sőt, azon belül is az ízesítéshez, fűszerezéshez. Kitaláljátok? Igen, az egyik a só, de nem akármilyen. A másik meg a mustár. Valahogy úgy érzem, nem sokan trafáltunk volna bele. Szóval úgy fest, a brit gasztroháziasszony nem bízza a véletlenre, ha étteremben rendel, és épp nem főz - mindig biztosra megy, hogy az étel olyan ízű legyen, ahogyan ő szereti.

Ezt láttad?

13 dolog, amit vélhetően nem tudtál Gordon Ramsayről

Tehát ez a két kedvenc lapul a táskája alján:

1. Colman's Mustár - a brit mustár nélkül tapodtat sem megy. Otthon saját bevallása szerint por alakban is tart belőle, nem csak tubusos formában, de táskájában csak utóbbit szállítja, hogy mindig megspékelhesse vele rendelt fogásait, ha épp ahhoz van kedve.

A kedvenc mustár

2. Maldon sópehely - azt állítja, enni sem tud nélküle, legalábbis nem szívesen teszi. Szereti mély sósságát és a pelyhek finomságát. Vajon melyikünk nyilatkozna így egy ételízesítőről? Valaki?

És a kedvenc só

Receptajánló:

Ezeket olvastad már?

via;címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...