2 furcsaság, amit Nigella Lawson mindig a táskájában hord

Két élelmiszer, amihez Nigella ragaszkodik - úgy fest, ezek nélkül nem szeret kimozdulni, és ha kell, nem rest használni őket.

Hordoztok olyan tárgyat a táskátokban, ami a szokásos telefon-papírzsepi-pénztárca trión kívül is MINDIG veletek van? Úgy tűnik, Nigellának van ilyen - kettő is. És nyilván mindkettő az étkezéshez kapcsolódik, sőt, azon belül is az ízesítéshez, fűszerezéshez. Kitaláljátok? Igen, az egyik a só, de nem akármilyen. A másik meg a mustár. Valahogy úgy érzem, nem sokan trafáltunk volna bele. Szóval úgy fest, a brit gasztroháziasszony nem bízza a véletlenre, ha étteremben rendel, és épp nem főz - mindig biztosra megy, hogy az étel olyan ízű legyen, ahogyan ő szereti.

Ezt láttad?

13 dolog, amit vélhetően nem tudtál Gordon Ramsayről

Tehát ez a két kedvenc lapul a táskája alján:

1. Colman's Mustár - a brit mustár nélkül tapodtat sem megy. Otthon saját bevallása szerint por alakban is tart belőle, nem csak tubusos formában, de táskájában csak utóbbit szállítja, hogy mindig megspékelhesse vele rendelt fogásait, ha épp ahhoz van kedve.

A kedvenc mustár

2. Maldon sópehely - azt állítja, enni sem tud nélküle, legalábbis nem szívesen teszi. Szereti mély sósságát és a pelyhek finomságát. Vajon melyikünk nyilatkozna így egy ételízesítőről? Valaki?

És a kedvenc só

Receptajánló:

Ezeket olvastad már?

via;címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk