19 fotó a suli előtt és utána

Sok szülő megörökíti gyermekét az első napon, amikor iskolába megy. Aztán nem hisz a szemének, ki tér haza...ez valóban Ő lenne? Elő a felmosóvödörrel!

Emlékeztek még az első iskolai napotokra? Esetleg van egy gyermeketek, aki most lett kisiskolás? Az iskola kezdést mindig nagy izgalom és várakozás előzi meg. Aztán jön a véres valóság: nem is olyan egyszerű, mint ahogy gondoltuk. Sőt, inkább fárasztónak mondhatnánk. Na, ezek a képek pontosan ennek adnak tanúbizonyságot. Büszke reggeli indulás után cuki fáradt, elcsüggedt apróságokat láthatunk. Egy kakukktojás azért ide is befért!

Előtte és utána - nézd meg a iskolába induló és onnan érkező gyerkőcöket, kattints!

Ezeket olvastad már?

(viaboredpanda)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...