17 szerepben a hamburger

Két francia művész megunta a munkahelyi szendvicseket, és nekiálltak hamburgereket sütni, végül 17 különböző szerepbe bújtatták a burgereket. A fotókat most te is láthatod!

A rendhagyó ételfotókat a francia Studio Furious designlabor két kreatívja álmodta meg, akik egyébként egy komplett könyvet is szenteltek a hamburgerek átalakulásainak. Mint mondták, "fotósorozatukat azok az unalmas szendvicsek ihlették, amiket minden áldott nap magukba tömtek a munkahelyükön", ezért inkább úgy döntöttek, hogy főznek valamit. Voksuk végül az egyik legközkedveltebb gyorsételre, a hamburgerre esett, amiket végül "a popkultúra, a foci, a történelem, az esküvők, és mindenféle marhaság ihletett meg" - a képzeletük pedig igazán szabadon szállhatott.

Végül olyan csodálatos burgeralkotások születtek, mint például a "Marie Antoinette Burger", a "Burger d'amour", az "U.F.O. Burger", vagy a "Canicule Burger." Egyelőre mi nem nagyon tudunk betelni a látvánnyal sem, így az ízekre gondolni sem merünk, de a szerkesztőségünk falain szívesen szemeznénk a szerepekbe bújtatott hamburgerek színes fotográfiáival.

A 17 különböző szerepbe bújtatott hamburgerért kattints a fotóra!

Ez is érdekelhet!

Heti menü: gyorsételek, amik meghódították a világot!

(via Ignant)

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

5 medvehagyma-lelőhely országszerte, ha te magad szednéd

A medvehagyma igazi tavaszi csemege, ami remekül feldobja a már megszokott ízeket, ezért érdemes belecsempészni néhány ételbe, legalább kísérletező jelleggel. Március vége és április eleje hagyományosan a medvehagymaszezon legmeghatározóbbja, szóval irány az erdő, ha magad szednéd!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!