17 szerepben a hamburger

Két francia művész megunta a munkahelyi szendvicseket, és nekiálltak hamburgereket sütni, végül 17 különböző szerepbe bújtatták a burgereket. A fotókat most te is láthatod!

A rendhagyó ételfotókat a francia Studio Furious designlabor két kreatívja álmodta meg, akik egyébként egy komplett könyvet is szenteltek a hamburgerek átalakulásainak. Mint mondták, "fotósorozatukat azok az unalmas szendvicsek ihlették, amiket minden áldott nap magukba tömtek a munkahelyükön", ezért inkább úgy döntöttek, hogy főznek valamit. Voksuk végül az egyik legközkedveltebb gyorsételre, a hamburgerre esett, amiket végül "a popkultúra, a foci, a történelem, az esküvők, és mindenféle marhaság ihletett meg" - a képzeletük pedig igazán szabadon szállhatott.

Végül olyan csodálatos burgeralkotások születtek, mint például a "Marie Antoinette Burger", a "Burger d'amour", az "U.F.O. Burger", vagy a "Canicule Burger." Egyelőre mi nem nagyon tudunk betelni a látvánnyal sem, így az ízekre gondolni sem merünk, de a szerkesztőségünk falain szívesen szemeznénk a szerepekbe bújtatott hamburgerek színes fotográfiáival.

A 17 különböző szerepbe bújtatott hamburgerért kattints a fotóra!

Ez is érdekelhet!

Heti menü: gyorsételek, amik meghódították a világot!

(via Ignant)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...