Az olasz gasztronómia rendkívül sokrétű, ezért nehéz lenne összefoglalni, pontosan mit is adott Itália nekünk a főzés terén. Mi is csak néhány trükköt, jó tanácsot hoztunk nektek, amivel fejleszthetitek tudásotokat az olasz konyhaművészet terén. Lássuk őket!
Most, hogy mindet tudsz, irány a konyha! Készíts egy finom pastát!
...ezeket láttad már?
Ezeket olvastad már?
Szakácsaink elárulták, mi az a konyhai eszköz, ami nélkül nem...
Arra kértem szakácsainkat, nevezzék meg azt a konyhai eszközt, ami nélkül nehezen tudnak létezni a konyhában...
Fenes GábrielEz a trükk szerintünk még sosem jutott eszedbe az alufóliádról
Használsz alufóliát? Tudjuk, a környezetvédők nem kedvelik, de valljuk be, eléggé hasznos kis találmány ez. Főleg, ha újra és újra felhasználod.
Brecz JuditMindeddig rosszul készítetted a krumplipürét, de ez most megváltozik
A legtöbben utólag tesszük hozzá a vajat és a tejet (vagy tejszínt) a krumplihoz. Lehet, hogy ez most változni fog...
Fenes Gábriel8 tanács, amit egy profi szakács is megfogadna, mielőtt nekilát...
Te az vagy, aki durrbele kezd neki a főzésnek esténként, csapongva-kapkodva, vagy nekikészülsz előtte rendesen? Az utóbbit tanácsoljuk, a következők miatt...
Brecz Juditvia Popsugar.