15 bolti baklövés - Összegyűjtöttük az elmúlt évek legviccesebb elírásait

Szinte mindenki találkozott már a boltok polcain vicces elírásokkal. Néha csak egy ékezeten múlik, mi viszont nagyon jókat nevetünk a kedves, vicces, olykor mocskos címkéken.

Tévedni teljesen emberi dolog, mi viszont nagyon jókat mosolygunk az interneten található több száz félreírt címkén. Korábban már mi is bemutattunk egy vicces válogatást a legjobb elírásokról, a bakiparádé azonban nem áll le, félreírt megnevezések mindig lesznek.

Íme újabb 15 bolti baklövés az elmúlt évekből!

1. Találós kérdés: vajon milyen termék lehet az alábbi konzervben?

Kezdjük egy rossz fordítással, amelyet valószínűleg az internet egyik kínai-magyar fordítója értelmezhetett újra. A WC vegetáriánus, ez önmagában már érdekes, az álarcos sertést viszont már elképzelni is vicces látvány!

2. Nagyon önálló kis konzervek

3. Ez aztán az akció!

4. Praktikus és többfunkciós hajvágó... vagy porszívó?!

5. Morbid termékekből sincs hiány az áruházak polcain...

6. De van rosszabb is...

7. Kinek kell???

8. Ne keverjük össze a szezont...

9. Most akkor ez táska vagy tálka? Nem mindegy!

10. Nem túl kellemes...

11. Ha akciós, akkor mindegy is!

12. Talán eredetileg fa volt, csak a fém könnyebben fogy ?!

13. Ez a visszautasíthatatlan ajánlat!

14. Bocsánat, ez legális???

15. Vajon mi mindent tudhat ez az uborka?

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via:facebook, szeretlekmagyarorszag.hu, konyhalál

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...