14 eszméletlen virág retekből, paradicsomból vagy csokiból!

Csodás, kreatív és rendhagyó, virág formájúra vágott, hajtogatott és formázott ételeket hoztunk - neked lesz a legszebb a húsvéti asztalod, ha nekilátsz!

Ha unalmasnak tartod a vágott virágokat, esetleg felesleges pénzkidobásnak, mert 2-3 nap és végük, viszont a virág gondolata elválaszthatatlan a Húsvéttól, készítsd őket ételből! Csoki, alma, retek, paradicsom, hagyma várja, hogy csodás szirmokká alakítsd őket, nézd csak!

És ezt láttad már?

17 húsvéti tojás, ami olyan gyönyörű, hogy nem akarod a locsolóknak adni!

Virágos receptjeitekből:

Meggyes-mákos virág

Finom, puha kelt tészta... egy kicsit más formában. Egyszerű elkészíteni és a végeredmény magáért beszél. Manapság nagy tért hódítanak az interneten az efféle érdekes formában ...

Cupcake virág

Kerti partyt készítettünk a barátnőimmel, és azon gondolkodtam, sütök valamit, ami kicsit feldobná a hangulatot. Vettünk pillecukrot az esti sütögetéshez, és úgy gondoltam, ellopok ...

Almarózsa 2.

Régóta szemezgetek ezzel a süteménnyel, de mivel én sajnos nem igen szeretem a gyümölcsöket sülve-főve, eddig nem készítettem el. Tegnap viszont vendégeket vártunk, akikről tudom hogy ...

(forrás: goodhousekeeping)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...