12 fotó arról, milyen lusták tudunk lenni mi, emberek

Mindenkivel előfordult már, hogy túl lusta volt visszafordulni a konyhába egy ott hagyott kanálért vagy pohárért. Ez a cikk most nekik szól. Mindenkinek. 

Lustaság fél egészség - tartja a közmondás, amelyről mindannyian tudjuk, mennyire igaz. Hányszor fordult már elő velünk, hogy valamit a konyhában hagytunk és nem volt kedvünk visszafordulni érte? Valószínűleg sokszor.

Persze attól még, hogy valaki lusta, lehet nagyon agyafúrt, ezt bizonyítják a következő képek is.

Variációk gabonapehelyre

Ha tele van a mosogató koszos tálakkal és bögrékkel sem kell lemondanunk egy adag reggeli gabonapehelyről, akár saját zacskójában is tálalhatjuk:

Vagy kivehetünk a vitrinből egy csinos kristálypoharat is...

Ha pedig feleznétek...

Evőpálcika profiknak

Valószínűleg nincs olyan gyerek, aki ne próbálta volna legalább egyszer így enni a tésztát...

És ha már az evőeszközöknél tartunk, íme egy tökéletes egyetemista megoldás, ha nincs tiszta kanál!

Ha nincs mikró, de maradt még a tegnapi gyrostálból...

Ha lusta vagy mosogatni, fedd le a tányérodat fóliával!

Az órákon keresztül tartó konyhában álldogálás helyett figyeld Skype-on, nem fut-e ki a leves.

Íme kedvenc, ám rövid válogatásunk azoknak, akik még felvágni sem hajlandóak az ételt!

...vagy aprítani!

Hát még hámozni!

Bármennyire is nevetségesnek tűnnek ezek a fotók, azért magunknak talán bevallhatjuk, hogy egy kicsit rokonszenvezünk azokkal a fiatalokkal, akik így oldották meg az étkezést.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via Buzzfeed

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk