115 kilót fogyott a nő, aki akár 2 kiló kenyeret is megevett egy nap

Az első 60 kilótól 16 hónap alatt sikerült megszabadulnia, és annak ellenére, hogy volt, hogy több tíz kilót is visszaszedett, végül mégis elérte, amit akart.

Corey Hyland 182 kilót nyomott, és nem mert belekezdeni egyetlendiétába sem, mert azt gondolta, neki úgyse sikerülne.

„Biztos voltam benne, hogy nem tudok fogyni, ezért nem is próbálkoztam ezzel. Ettem, ettem, akár két kiló kenyeret is befaltam, sőt, utána még némi desszert is lecsúszott. Volt, hogy addig ettem, amíg ki nem hánytam. Kezdetben csak az egészségesebb étkezés volt a cél, hogy ha már fogyni nem fogok, legalább egészségesebb legyek" – mesélte Corey.

Állítása szerint azért volt túlsúlyos, mert állandóan evett, és vice versa, azért evett folyton, mert túlsúlyos volt. A sokakra jellemző ördögi körből csak nagyon nehezen tudott kikerülni, de végül sikerült leküzdenie evészavarait.

Az első 60 kilótól mindössze 16 hónap alatt szabadult meg, ami rengeteg erőt adott neki, de sajnos az is előfordult vele, hogy 30 kilót visszahízott. Szerencsére mégsem adta fel, azóta pedigösszesen 115 kilóval nyom kevesebbet.

Corey azóta már megszabadulta felesleges bőrtől isegy műtétnek köszönhetően, így végre jól érzi magát, és boldog, hogy olyan élete lehet, amiről nem is tudta, hogy létezik.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: YouTube

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...