11 spéci tésztaelkészítési módszer – csak az olaszok meg ne lássák!

Az egyedényes spagettiről és annak áldásos jó tulajdonságairól már minden Nosalty-felhasználó hallott, most hasonlóan izgalmas tésztakészítési módozatokat hoztunk.

Most minden olasz származású olvasónk csukja be a szemét, vagy lazítson a vaskalapján. Olyan tésztaelkészítési változatok következnek, ahol a hagyományőrzés még csak egy csekélyke szerepet sem kapott. Cserébe a legkülönbözőbb ízekkel és állagokkal találkozhatunk. Engedjük magunkhoz az újítás szellemét!

Kattints a képre a vagány tésztakészítési módszerekért!

Ha megírjátok, melyik az a tizenegy módszer közül, amelyet biztosan nem próbálnátok ki, mert szerintetek nem működik, - például a boros vagy a sütőben pirítós - , akkor mi megtesszük helyettetek, hogy megerősítsük a létjogosultságát, vagy éppen megcáfoljuk a kivitelezhetőségét. Várjuk a tippeket!

Ezeket olvastad már?

forrás: buzzfeed.com

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

A szegfűszeg 4 áldásos hatása, amiért nemcsak az aprósütid lesz...

Az adventi időszak közeledtével sok helyen előkerülnek a kiszúróformák és a sodrófa, hogy ismét mennyei illatok töltsék meg a lakást. Az ünnepi sütemények (egyik) elmaradhatatlan fűszere pedig nem más, mint a szegfűszeg, ami szinte minden télies finomságnak jól áll, többek közt a mézeskalácsnak. Ráadásul nemcsak a sütid, hanem a szervezeted is hálás lesz neki!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...