11 olyan méregdrága fogás, ami tényleg csak a hülyéknek éri meg

11 nevetségesen drága fogást mutatunk a világból, amiket emberek tényleg képesek berendelni maguknak az étteremben - ez már egy totális agyrém.

Ha épp nem tudod mire költeni a pénzed, vagy csak nagyon gazdag embereknek való fogásokon borzadnál, ezt a 11-et neked találták ki! Nézd, egyesek mikre képesek áldozni, egészen döbbenet:

1. Arany fagyikehely a híres New York-i Serendipity 3 cukrászdában, amire két napos a várólista!!! 1000 dollár, azaz cirka 286ezer Ft. No komment.

2. A Miami-beli Manila Social Club arany fánkja, amiből 1200 dollár (343 ezer Ft) egy tucat.

3. Prime Cheesesteak Philadelphiában, a Barclay Prime-ban - wagyu ribeye, libamáj, és szarvasgombás sajtszósz. Ár: 120 dollár, azaz 34 ezer Ft.

4. A 777 Burger Las Vegasban, a Burger Brasserie-ben 777 dollárért, ami 221 ezer Ft, igen, annyi.

5. A Milliárd dolláros Popcorn Chicagoban, a Berco's-ban, aminek kukoricadarabja 5 dollár, és 250 dollár egy doboz (71 ezer Ft)

6. Juuni Ban szendvics a Seattle-i Tokyo Dogban, ami 169 dollár (48 ezer Ft), ami egy libamájas hot dog, és állítólag sajnos megéri az árát.

7. A Zillió dolláros homáros frittata New Yorkban, a Norma's-ban, 2 ezer dollárért. Ez 571 ezer Ft.

8. Masa Toro kaviár tetejű sushi a New York-i Bar Masa-ban, 8 db 288 dollár, ami 82 ezer Ft.

9. Virágburger Las Vegasban 5000 dollárért, a Fleur-ben - lassan nincsenek szavaink. Az 1 milió 420 ezer Ft. Egy üveg borral készült, ezt tudjuk róla - na bumm.

10. Japán Wagyu 5+ Steak azThe Old Homestead Steakhouseban, New Yorkban 350 dollárért, azaz 100 ezer Ft-ért.

11. 24 K Pizza 2000 dollárért - aranyozott, libamájas-kaviáros pizza. 571 ezer Ft a New York-i Industry Kitchenben.

Ezeket olvastad már?

via buzzfeed

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...