Egy 107 éves néni szerint ez a hosszú élet titka

 Louise Signore szerint a hosszú élet titka három dologban rejlik, mi azonban biztosak vagyunk benne, hogy a jó gének is szerepet játszanak a néni életében. 

Arra, hogy mi a hosszú élet titka, eddig kevesen tudtak 100%-os tippet adni, abban azonban biztosak ehetünk, hogy a rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás tuti nem hátráltatnak minket abban, hogy minél több évet tudjunk magunkénak életünk során.
A 107 és fél éves Louise Signore szerint azonban nem csak a fentebb olvasható két feltétel szükséges ahhoz, hogy sokáig éljünk. A szép korban és mellesleg igen jó egészségügyi állapotban lévő hölgytől az ABC7 csatorna riportere megkérdezte, szerinte mi a legjobb abban, hogy már 107 éves, a válasz pedig ez volt:
,,Az, hogy nem vagyok házas" - hangzott a válasz.,,A húgom is szokta mondogatni, hogy bárcsak sosem házasodott volna meg."
Louise-nak három fiatalabb testvére van, még mindannyian élnek, pedig legfiatalabb húga is már 102 éves. Gyanítjuk, hogy a család igen jó génekkel is rendelkezik, de a néni mindenképpen fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy igenis sok mozgásra és egészséges ételekre van szükség ahhoz, hogy sokáig éljünk, valamint érdemes néha egy kis vörösbort is inni, és legkésőbb 11-kor lefeküdni.
Bár senki sem lehet biztos benne, hogy ez a hosszú élet legtutibb receptje, már sok más nagyon hosszú életet megélt embertől hallottunk hasonló tippeket.

via housebeautiful

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...