A 102 éves orvos szerint ez a hosszú élet titka

Bár a hölgy 102 éves múlt, még vannak tervei a jövőre nézve.

Dr. Gladys McGareyt a holisztikus orvoslás anyjaként ismerik Amerika-szerte, mely egy olyan gyógyítási forma, amely figyelembe veszi a páciens elméjét, testét és a szellemét az előirányzott kezelések során – írja a Házipatika.

Dr. Gladys McGarey már ugyan nem praktizál, a mai napig tart tanácsadást.

A 102 éves orvos szerint a legjobb, amit annak érdekében tehetünk, hogy teljes és hasznos életet éljünk, ha megtaláljuk az életcélunkat. McGarey egy könyvet is kiadott a témában A jól megélt élet: A 102 éves orvos hat titka az egészséghez és a boldogsághoz minden életkorban címmel, melyben életmódbeli és egészségmegőrzési tanácsait osztja meg az olvasókkal.

Az idős orvos továbbá azt javasolja, hogy szabaduljunk meg a fölösleges stressztől az életünkben. Ehhez pedig tanácsot is ad: engedjük el azokat a dolgokat és tapasztalatokat, melyek nem szolgálják a javunkat.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Még több a hosszú életről:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...