A 10 legszebb karácsonyi mézeskalács, ami vidámabbá varázsolja az ünnepeket

Karácsonykor a mézeskalács alap, és ha kis plusz energiát is fektetsz a munkálatokba, jópofa ajándékokat is kisüthetsz. Hangolódj a karácsonyra a legszebb mézeskalácsokkal!

A fahéj és a szegfűszeg illata, miközben a mézeskalács sül, hamisítatlan karácsonyi hangulatot teremt. Ha hajlandó vagy a szokásos formákon és díszítésen tovább látni, és van némi kézügyességed meg vállalkozó szellemed, elképesztő dolgokat varázsolhatsz az ünnepi asztalra. Inspirálódj a legszebb mézeskalácsokból!

A legcsodásabb Bambis mézeskalácsok, amiket valaha láttunk. Tény, ez nem kezdő szint:

Ha szereted a Disney-figurákat, ez biztosan az egyik kedvenced lesz. Szó szerint megalkothatod Disney cukormázas világát, ami ilyenkor, karácsonykor kifejezetten aktuális.

Ki mondta, hogy karácsonykor a rózsaszínnek nincs helye:

A karácsonyfádhoz és a lakás díszítéséhez is igazodhatsz a mézeskalács színeivel:

Az egyszerűbb formák is lehetnek egészen különlegesek, ha a díszítésbe viszel egy kis csavart. Glam karácsony:

Rudolf megalakulása - annyira jól néz ki, hogy nem lenne szívünk megenni:

A karácsonyi színeiben minden jól mutat:

A díszítéssel sokféleképpen feldobhatod még a szokásos mézeskalácsformákat is:

Akár gyerekeknek, akár gyerek lelkű felnőtteknek, a csillámpóni biztos, hogy mosolyt csal az arcokra. Itt a karácsonyi kiadás:

Ezeket olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Vidám és ötletes karácsonyi muffinok, amiket neked is ki kell próbálnod!

Legújabb receptek

Egyszerű tonhalas tészta

Nem kell túlgondolni egy gyors hétköznapi vacsorát vagy ebédet: ha tonhalas tésztát készítünk, biztosan minden éhes száj hamar boldogan elhallgat majd. Egyszerű alapanyagokból ...

Almakompót cukormentesen

Az almakompótot az év minden napján tudnánk enni, de a téli ünnepi időszakban kimondottan jól párosítható a sült kacsával, vagy más ünnepi ételekkel is. Ősszel készíthetjük ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...