A 10 leggusztusosabb (és drágább) amerikai egyetemi menza - a diákok döntése alapján

Az egyetemi menzás étkeztetés nálunk sosem volt központi kérdés - nem is mindenhol van kantin. De Amerika az más. Diákokat kérdeztek, melyik a kedvencük. Meglepő adatok.

Szóval az USA, az teljesen más. Itt az egyetemi kantinok is létfontosságúak, de mivel itt is nagyüzemben kell megetetni a sokszáz vagy ezer diákot és tanárt naponta több felvonásban, nyilván legtöbbjük nem a kifinomult ízélményt nyújtja, csak jóllakat. Akadnak azonban kivételek - íme a Niche kutatóintézet listája a legjobb USA-beli egyetemi kantinokról, a diákok döntése alapján, azaz tényleg megbízható forrásra alapozva. Az árakat is nézzétek, egy évre lebontva ennyi a menza díja. Nem csoda, hogy az amerikai szülők már a gyerekek kiskorátó gyűjteni kezdik az egyetemi tandíjat...

10. University of Georgia

Pontszám: 4,2 / 5

Ár: 1.006.463 Ft / év

9.James Madison University

Pontszám: 4,3 / 5

Ár:1.207.959 Ft / év

8.California Baptist University

Pontszám: 4,4 / 5

Ár:1.211.012 Ft / év

7. University Of Massachusetts — Amherst

Pontszám: 4,4 / 5

Ár:1.287.591 Ft / év

6. Bates College

Pontszám: 4,6 / 5

Ár:nincs adat

5.Bowdoin College

Pontszám: 4,7 / 5

Ár:1.780.901 Ft / év

4.The Culinary Institute of America

Pontszám: 4,5 / 5

Ár:712.360Ft / év3

3.Washington University in St. Louis

Pontszám: 4,6 / 5

Ár: 1.219.662 Ft / év

2. Virginia Tech

Pontszám: 4,6 / 5

Ár: 948.965Ft / év

1. University of California — Los Angeles

Pontszám: 4,4 / 5

Ár: nincs adat

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...